banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Eyyüpoğlu Güven Tazeledi

 Böylelikle 340 delegeye sahip Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığına mevcut başkan Ahmet Eyyüpoğlu tek liste ile tekrar seçildi. Bu sonuç sonrası teşekkürlerini sunan, herkesin emrinde olduğunu ve yükünün de iki kat arttığını kaydeden Eyyüpoğlu, ilk açıklamasında Şanlıurfa çiftçisi için gerçekleştirecekleri projeler ile tarımın kalkınmasına öncülük etmeyi hedeflediklerini söyledi.


Şanlıurfa Ziraat Odası Konferans Salonunda gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Ahmet Eyyüpoğlu güven tazeleyerek görevine devam etti. Ahmet Eyyüpoğlu’nun listesine karşı Seyfettin Demir’in listesini geri çektiğini açıklaması ile seçime tek liste ile gidildi. Böylelikle Şanlıurfa Ziraat Odası seçimini mevcut Başkan Ahmet Eyyüpoğlu kazandı. Bu sonuç sonrası Şanlıurfa çiftçisinin birlik ve beraberliğine işaret ederek, teşekkürlerini ve saygılarının sunan Eyyüpoğlu ilk açıklamasında Şanlıurfa çiftçisi için gerçekleştirecekleri projeler ile tarımın kalkınmasına öncülük edeceklerini söyledi.
Şanlıurfa Ziraat Odası Genel kurul, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile istiklal marşının okunmasının ardından Divan Başkanlığına Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hikmet İpar, Divan Katip Üyeliğine Ahmet Yetimoğlu ve Mahmut Akar’ın seçilmesi ile başladı.
Genel Kurulda Divanın teşekkülü, saygı duruşu, faaliyet raporunun okunması ve 2011-2015 yılları arası tüm harcamalar ve bütçe okundu.
Aday listelerinin okunması sırasında Seyfettin Demir’in listesini geri çektiğini açıklaması sonrası seçim, Ahmet Eyyüpoğlu’nun tek listesi ile gerçekleşti.
Şanlıurfa Ziraat Odası Olağan Genel Kuruluna Karaköprü Belediye Başkan vekili Bekir Sıtkı Akyol , ASKON Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu , Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Yol İş Sendikası Şube Emin Kubat, üyeler ve çok sayıda çiftçi katıldı.
‘YÜKÜM İKİ KAT ARTTI’
Tek listenin kaldığı seçimde kürsüye geçerek konuşan Ahmet Eyyüpoğlu, salondaki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek yükünün iki kat daha arttığını belirtti.
Eyyüpoğlu, ‘burada bir yarış söz konusu değildir. Hizmet vardır. Buradaki desteğiniz ve Seyfettin Demir kardeşimin kararı bizleri daha güçlü kılmıştır. Bizle akraba aileleriz, dostuz burada önemli olan hizmettir.’ Dedi.
‘TARIMIN GELİŞMİNE ÖNCÜLÜK ETME HEDEFİNDEYİZ’
Genel kuruldaki açıklamasında Eyyüpoğlu, Şanlıurfa çiftçisine yapacakları hizmetler ile kentteki tarımın gelişimine öncülük etme hedefinde olduğunu vurguladı. Yeni dönemde özellikle Şanlıurfa’da seracılığın gelişmesi için büyük çaba göstereceklerini kaydeden Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Ziraat Odası olarak özellikle Karaali bölgesinde 20 dönümlük arazi satın alarak burada oda adına yürütülecek seracılık faaliyetlerinden elde edilen gelir ile çiftçilerimizden alınan aidatın %50 oranında azaltmayı hedeflediklerini söyledi.
Bir yılı aşkın bir süredir bölge çiftçisinin yaşadığı elektrik sorunun da çözümü için çabalarının süreceğini söyleyen Eyyüpoğlu, ‘geçtiğimiz yıl TEDAŞ ile yaşanan elektrik kesintileri sorunun çözümü için çabalarımız sürecektir. Hükümet, milletvekili, bakanlık ve TEDAŞ ile görüşmeler devam edecektir. Dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen günde 6-7 saat elektrik kesintileri var. Suriye’de Irak’ta savaş olmasına rağmen böyle bir şey yok. Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve Başbakanımız ile görüşülerek inşallah kısa sürede bu soruna da bir çözüm bulunacaktır.’ Dedi.

‘GECE GÜNDÜZ EMRİNİZDEYİM’
Salondaki birlik ve beraberliğin kendisini duygulandırdığını ve tüm çiftçilerin emrinde olduğunu dile getiren Eyyüpoğlu konuşmasına şöyle devam etti; “ben gece gündüz tüm ziraat odalarımızın ve çiftçilerimizin emrindeyim. Beni çok duygulandırdınız sizlere çok teşekkür ediyorum.Bütün aşiretlerle biriz ve beraberiz. Hepinizin emrindeyim. Özellikle bizimle beraber yol yürümek isteyen ağabeylerimizden özür diliyorum. Daha önce 21 kişilik bir listemiz vardı. Bizimle birlikte yol yürümek isteyen çok kıymetli ağabeylerim oldu. Bazılarını değerlendirmek zorunda kaldım. Sizlerden özür diliyorum. Tekrar tekrar sizler saygılarımı sunuyorum. Ömür boyu gece gündüz emrinizdeyim.”

 

ŞANLIURFA ZİRAAT ODASI ODA MECLİSİ

 

ASİL ÜYELER

1-AHMET EYYÜPOĞLU

2-HALİL ATAŞ

3-CEMAL GÜNBAY

4-MEHMET ÇİFTÇİ

5-MUSTAFA KAYA (ÜBEYİT)

6-FEVZİ KARATAŞ

7-ALİ DEMİR

8-MAHMUT AYNİBERK

9-SERKAN KIRMIZI

10-HALİL MOL

11-YASİN ASLAN

12-BECO ASLAN

13-ALİ FELHAN

14-HAMUT YILMAZ

15-İSMAİL POLAT

16-EYYÜP KUBAT

17-HALİL AKSOY

18-BEKİR SITKI AKYOL

19-MEHMET HOROZ

20-ALİ KAYA (İSMAİL OĞLU)

21-FETHİ BUDAK

YEDEK ÜYELER

1-BUBO ERCAN

2-ABUZER KORKMAZ

3-VEHBİ KILIÇ

4-SALİH ÖNCEL

5-MUSTAFA DALBAŞI

6-MEHMET DEMİR

7-HÜSEYİN ATAŞ (AHMET)

8-İBRAHİM DAĞ

9-EMİN UZUNDAL

10-HASAN KOLU

11-HÜSEYİN YILDIRIM

12-MEHMET EMİN DEMİR

13-HALİL SUBAŞI

14-LAMİH YILDIRIM

15-HALAF KABAN

16-ALİ KURT

17-YUNUS OLGAÇ

18-İSMAİL UĞUR

19-HALİL ÜNAL

20-MEHMET KIRMIZI

21-MEHMET YILDIZ

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Eyyüpoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.