banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Ziyaretlerde Bulundu. ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

Urfa eski havaalanı ne olacak? Belediye meclisi karar aldı!

 

Eyyübiye ilçesine bağlı Büyükalan mahallesinde yıllardır atıl durumda bulunan eski havaalanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin desteği ve alınan Meclisi kararı ile Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde kullanılmak üzere fidan yetiştirilmesi için tesise dönüştürülüyor.

Alınan karar neticesinde Büyükşehir Belediyesine devir edilen 660 dönümlük alanda ilerleyen günlerde projelendirme ve etüt çalışmaları başlayacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Nihat Kılıç, "Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Haziran ayı 4. oturumunu gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin hassasiyetle üzerinde durduğu Eyyübiye ilçesine bulunan eski Havaalanı Belediye hizmet alanı olarak belirleyerek Büyükşehir Belediyesi fidanlığı olması kararlaştırılmıştır. Şanlıurfalı vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla üzerinde hassasiyetle durduğumuz alanı bu şekilde kararlaştırmış bulunmaktayız. Kararda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve tüm Meclis üyelerimizi tebrik ediyorum, Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun" şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.