banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Evdiz AVM'den görkemli açılış

4 katlı binadan oluşan EVDİZ mağazasının açılış töreninde vatandaşlar yoğun ilgi gösterince adeta izdiham yaşandı. Mağazanın açılışını Şanlıurfa Belediye Başkan vekili Ahmet Al, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür, EVDİZ alışveriş Merkezleri'nin sahibi Hasan Günday birlikte gerçekleştirdi. Mağazanın açılışına davetlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa'daki açılış için değişik bir yönteme başvuran ve ilgi çekmeyi başaran EVDİZ yetkilileri, İstanbul`dan gösteri amaçlı 1 büyük deve getirtti.

AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ

Develer, şehrin en işlek alışveriş yeri olan Sarayönü'nde tur attırıldı. Karşılarında deve gören vatandaşlar ilk önce şaşırdı, sonra develerin fotoğrafını çekti. Develerin çevresinde toplanan bazı vatandaşlar develeri sevmeyi ihmal etmedi. İlgi çeken tanıtıma imza atan EVDİZ, develerin üzerine de firmanın reklamını asarak vatandaşların görmesini sağladı. Develere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Bazı çocuklar korkarken, bazıları ise sevmek için can attı. Vatandaşlar, cep telefonları ile develerle hatıra fotoğrafı çektirirken, mağaza yetkilileri ise gösterilen ilgiden memnun kaldı.

Açılışta bir konuşma yapan EVDİZ alışveriş Merkezleri'nin sahibi Hasan Günday, Şanlıurfa'da böyle bir yatırım yapmaktan onur duyduğunu belirterek, " Şanlıurfa gibi gelişen büyüyen tarihi değerleri, turizm potansiyeli ve Güneydoğu'nun incisi Şanlıurfa'da Yatırım yapmaktan onur duyuyorum."dedi.

Ayrıca, Şanlıurfa'da bulunan İş Adamlarına seslenen Günday, " gelin hep birlikte el ele vererek bu şehrin güzel topraklarını kurutmayalım, yeşerttirelim, yatırım yapalım." Diyerek sözlerini noktaladı.

Bubi Cengiz / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.