banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Esnaf: Divanyolu trafiğe kapatılmasın

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin'i ziyaret eden cadde esnafı yolun trafiğe kapatılmasının ekonomik anlamda kendilerini zarara uğratacağını söylediler. Cadde esnafını temsilen ŞUTSO Başkanı Ertekin'i ziyaret eden Enver Akkaya, Mustafa Mutlu, Nihat İşçi, Mehmet İzgördü, Mustafa Kınacıoğlu ve Rabis Otelinin Müdiresi Asiye Anlahan destek arayışını sürdürüyor.

ŞUTSO Başkanı Ertekin, İl Trafik Komisyonunun aldığı kararla 15 Nisan 2010 tarihi itibariyle trafiğe kapatılacak.  Bunun Divanyolu caddesinin esnafının kazancını arttırması durumunda buna karşı çıkmanın doğru olmayacağını söyledi. Kapatılacak caddeye alternatif çözüm üretmenin şart olduğunu dile getiren Ertekin, "Esnafımız da bu cadde kapatılmasın diyorsa önerisi bulunmalı. Biz esnafımızın kazancına göre olaya bakıyoruz. Bu cadde kapatıldığında esnafın para kazanması artacak mı buna bakarız. Bu konuda da belediyemizle görüşüp fikir alış verişinde bulunuruz." dedi

Cadde esnafı ise görüşme esnasında halk otobüslerin trafik akışının değiştirilmesini yada halk otobüsü sayısının söz konusu caddede yarıya indirilmesini önerdi. Trafiğe kapatılacak caddeyi 276 halk otobüsünün kullandığına işaret eden cadde esnafı bu otobüslerin günde 12 sefer yaptığını bu rakamında günde 3 bin 700 araca tekamül ettiğini dile getirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.