banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Ertekin Yatırıma Davet Etti

Gerçekleşen ziyarette bir değerlendirme yapan ŞUTSO Başkanı Ertekin “Vatandaşlarımızı yatırım yapmaya davet ediyorum” dedi.
Vergilendirilmiş kazancın ülke ekonomisine katkılarının konuşulduğu ziyarette, daha müreffeh bir ülke olmanın, ancak tüm mükelleflerin vergisini zamanında ödemesiyle mümkün olacağının altı çizildi. Başkanvekili Cemal Demir, Vergi Haftası ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Verginin, toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla 25 Şubat 2013 tarihinde başlayan ve arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 24. Vergi Haftası,  3 Mart 2013 tarihinde sona erecek” dedi.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin ise kayıt dışı kazancın önlenebilmesi için çalışmaların yoğunlaştırılması ve vatandaşların bilinçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdiği değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: “Sayın Başkanımızın ve değerli müdürlerimizin ziyareti bizleri mutlu etti. İlimizin ve bölgemizin kalkınması adına yatırımlar gerçekleştirmemiz lazım, hem iş alanları oluşturarak hem de istihdam sağlayarak ekonomimizi canlandırmalıyız, bir yatırımcı aynı zamanda vergi mükellefidir. Hem biz kazanacağız hem ilimizi ve bölgemizi hem de ülkemizi kazandıracağız. Allaha şükür her şeyimiz var, teşvik paketinin tüm desteklerinden yararlanıyoruz, bizler elimizden geldiği kadar yatırımcının önünü açmaya çalışıyoruz, devletin imkânlarını ve şahsi imkânlarımızı harmanlayarak yatırım yapmak üzere çalışma başlatan bütün firmalarımıza destek oluyoruz. Bu vesileyle, azına çoğuna bakmadan birikimleri olan tüm vatandaşlarımızı yatırım yapmaya davet ediyorum. Birikimleri çok olan vatandaşlarımız az ortakla, birikimleri az olan vatandaşlarımız ise çok ortakla her sektörde mutlaka yatırım yapmalıdır. Çok kazanmak için yatırım yapmak şart” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.