banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ertekin: Demokratikleşme Paketi iş dünyasına katkı sağlar

ŞUTSO Başkanı Ertekin “Demokratikleşme Paketi’ne ilişkin yaptığı değerlendirmede "Hükümetin büyük bir cesaret örneği göstererek, ülkemizde bazı yasakların ve engellerin ortadan kaldırılmış olmasını olumlu karşılamak gerekiyor. Ülkemizin yıllardır sorun teşkil eden konularının üzerine cesaretle gidilebilmiştir. Bize düşen, Türkiye'yi sadece ekonomik kalkınma ve refah seviyesinin artması bakımından değil, her yönüyle gerçekleştirilecek bir gelişmenin yolunu açacak demokratik değişimin arkasında durmak olmalıdır.

Bu paket, ülkemizde demokrasinin kalitesinin yükselmesine önemli katkı yapacak adım olması itibariyle sevindirici bir gelişmedir. Özellikle bugüne kadar kamuoyuyla paylaşılan tüm demokratikleşme paketlerinden daha kapsamlı ve köklü değişiklikler getiren paketi, iş dünyasının temsilcileri olarak heyecanla karşıladık. İnanıyoruz ki, Türkiye, bu paketin getirdikleriyle 2023 hedefine ve 2071 Türkiye’sine daha kolay ulaşacaktır. Demokratikleşme Paketi'nin 2023 yılındaki 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşma yolunda iş ve sanayi dünyasına katkı sağlayacağına ve bu hedefe ilerlerken sanayicilerimizin yatırımlarına büyük ivme kazandıracağına inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.