banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Erdoğan'dan özel bankalarla çalışmayın uyarısı

Başbakan Erdoğan, Ankara'da dün yaptığı mitingde faiz lobisiyle mücadelenin de startını verdi.  Faiz lobisini oluşturan 2-3 bankanın bulunduğunu belirten Erdoğan, vatandaşları bu bankalar yerine devletin bankalarıyla çalışmaya çağırdı.

Açıklamasında "Faiz lobisi bu dönemde çok büyük gayret sarfetti. Ben diyorum ki faiz lobisine de haddini bildirmeniz gerekir. Onun için yapmanız gerekenler var. Şimdi millet olarak bunlara dersini verme zamanı. Devletin bankaları var, onlardan istifade edersiniz. Bana isim verdirmeyin, onları biliyorsunuz. Devletin bankaları var diyorum, ne demek istediğimi anlarsınız." diyen Erdoğan, bu sözlerle de faiz lobisinin bankalarına karşı resmen savaş ilan etti.
KAYNAK: ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.