banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Erdoğan zamlarla ilgili kötü haberi verdi

İskele Sancak programına katılan Başbakan Erdoğan'a, son birkaç günde gelen zamlar ve bundan sonra herhangi bir zammın yapılıp yapılmayacağı hakkında da bir soru yöneltildi. Erdoğan zamları yorumlarken doğalgaza da zam geleceğinin sinyallerini verdi.

İşte Erdoğan'ın zam açıklaması:

Akaryakıtta normal zamanda fiyatı piyasa belirliyor. Ancak 2009'daki zam gibi bir zam yapmadık. Şu anki zam dengelerle ilgili bir zamdır. Doğalgazda dünyada büyük maliyetlere çıktı. Bu zamları yapmadığımız zaman bugün komşularımızda neler yaşıyorsa onlar da bugün bizde yaşanabilir.  Biz vatandaşımızı zora sokmadan birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Biz mutfak tüpüne zam yapılmasını istemedik. Hem mutfak tüpünde hem sanayide katlanacağız. Ama diğerlerinde bu zammı yapmak durumundayız.

Doğalgaza kış sezönu öncesinde birşeyler yapılmak durumunda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.