banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Enflasyon şampiyonu sivri biber

İTO Şubat ayı enflasyon raporuna göre, aylık bazda en yüksek artış, yüzde 33.66 ile sivribiberde görülürken, bunu 32.18 ile maç giriş bilet ücreti ve 27.37'lik artışla kıvırcık salata takip etti.

Ana harcama grubunda yıllık bazda fiyatı en çok artan madde, yüzde 106.41 ile soğan oldu. Soğanı, yüzde 82.61 ile kısa filtreli sigara, yüzde 70.54 ile patates takip etti.

Rapora göre, aylık bazda ise, 18.91 ile giyim harcamaları grubunda yer alan çocuk gömleği en çok düşüş gösteren kalem olurken, bunu 18.66 ile etek, 17.61 ile kadın bluzu takip etti.

Yıllık bazlı düşüşlerde ise, kadın kazağı yüzde 10.21 ile ilk sırada yer aldı. Bunu, 9.36 ile elbise ve 9.31'lik düşüşle çocuk pantolonu fiyatları takip etti.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.