banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Enerji Bir-Sen GAP Şubesi yine Abdulkadir Kılıç dedi

 

Enerji Bir-Sen GAP şubesi 1. Olağan Kongresi DSİ 15. Bölge Konferans Salonunda sendika üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Enerji Bir-Sen GAP Şubesi 1. Kongresi DSİ 15. Bölge Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Enerji Bir-Sen GAP şubesi hakkında bilgi veren bilgi veren Enerji Bir-Sen GAP Şube başkanı Abdulkadir Kılıç; Biz Enerji Bir-Sen GAP şubesi merkezi Urfada bulunan sendikamız Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfayı kapsıyor. İlk kongremizi bugün tek liste ile gerçekleştiriyoruz. Enerji alanında takip edilmesi gereken konular var. Onları takip edeceğiz dedi. Kılıç; TEDAŞ özelleşti, Barajdan elde edilen enerjinin ekonomik ve sorunsuz kullanımı ve sulanabilir ovalarımızda işlenebilmesi sürecinde ortaya çıkacak sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız dedi.

Kongreye Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Ramazan Tonbul, Şanlıurfa AK Parti İl Başkan yardımcılar Veysel Polat ve Fevzi Demirkol ile bir çok davetli hazır bulundular

Kongrede ilk önce divan oluşturuldu. Enerji Bir-Sen GAP şubesi başkanı Abdulkadir Kılıç kürsüye gelerek ilk konuşmayı yaptı. Kılıç; Katılımcılara hoş geldiniz diyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedikten sonra Enerji Bir-Sen Sendikasının bağlı bulunduğu Memur-Sen Sendikası hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kılıç; Memur-Senin kurucu başkanı Merhum Akif İnan ve vefat eden sendikacı ağabeylerimi rahmetle anıyorum. Sendika olarak hedefimiz daha çağdaş ve refah düzeyi yüksek yaşam standardı için gayret sarf ediyoruz. Bu nedenle 12 Eylülde Özgürlük, Demokrasi e Çağdaş anayasa için Anayasa Değişiklik paketine evet dedik. Evetten yana tavrımızı halk olumlu buldu. Şimdi gündem de yine bir tartışma var. Kızlarımın nasıl örtüneceğine bazıları karar vermek istiyor. Ne bir siyasi parti ne bir siyasetçi ne de bir başkası başörtülü kızlarımın başörtüsüne karışma gibi hakkını da haddini de kendinde bulamaz. Üniversite yönetimi öğrencilerin ne giydiğine değil nasıl koruyacağına sorumludur.

Hep korku pompalanıyor, Manastırda ayin yapılıyor bilmem nerede farklı dinde ibadet yapılıyor kim rahatsız olabilir? Kimse n rahatsız oluyor nede zarar görüyor. Sadece korku pompalanıyor. Korkularla bir yere varamayız!... dedi.

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Ramazan Tonbul ise konuşmasında Memur-Senin tek yetkili sendika olarak toplu görüşmeler neticesinde alınan sendikal hakların neler getirdiğine işaret ettikten sonra Memur-Sen çalışmaları ve görüşü hakkında katılımcılara kısa bir bilgi verdi. Tonbul; Ötekileşme politikalarına karşı olduğumuzu söylüyoruz. Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü düsturumuzdur. Merhum Başkanımız Akif İnanın memleketindeyiz. Merhum İnan insan merkezli bir sendika kurdu dedi.

Daha sonra gelen telgraf mesajları okunduktan sonra mevcut başkan Abdulkadir Kılıç başkanlığında tek liste halinde seçime gidildi.

 

 

İŞTE TEK LİSTE HALİNDE YENİ ENERJİ BİR-SEN GAP ŞUBESİ

Yönetim Kurulu Asil

1 - Abdulkadir Kılıç

2 - Mehmet Emin Baysal

3 - Mehmet Bilgin

4 - Ali Yücel

5 - Servet Coşkun

6 - Hamza Çetin

7 - Zafer Aydın

 

Yönetim Kurulu Yedek

1 - Mehmet Yılmaz

2 - Halil Uslu

3 - Yılmaz Can

4 - Ertuğrul Akyüz

5 - Ö. Faruk Aslan

6 - Mehmet Ayyıldız

7 - Mustafa Bayramoğlu

 

Denetim Kurulu Asil

1 - Halit Coşkunlar

2 - Alaatin Önal

3 - Mustafa Şen

 

Denetim Kurulu Yedek

1 - M. Hamdi Us

2 - Hüseyin Yeniçeri

3 - Mehmet Uluçay

 

Disiplin Kurulu Asil

1 - İsmail Alp

2 - Mehmet Tekin

3 - Mustafa Burgu

 

Disiplin Kurulu Yedek

1 - Salih Kutlu

2 - Hasan Erimhan

3 - Fehmi Çakır

 

Üst Kurul Delegeleri

1 - Abdulkadir Kılıç

2 - M. Emin Baysal

3 - Halit Coşkunlar

4 - Salih Kutlu

5 - Ali Yücel

6 - Servet Coşkun

7 - Niyazi Akduman

8 - Selahattin Dökmener

 

 Ömer ASLAN /  www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.