banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

En Yüksek İstihdama Plaket!..


Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde düzenlenen plaket töreninde düzenli prim ödeyen 10 kişi ve kuruluş plaketlerini aldı. Plaket törenine İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Şanlıurfa Eczacı Odası Başkanı Nejdet Bayık, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, SGK İl Müdür Yardımcıları Mustafa Yıldırım, Ali Yüce, Merkez Müdürleri ve Sosyal Güvenlik Personeli katıldı. Tören, Sosyal Güvenlik Kurumu tanıtım filminin izletilmesi ile başladı. Kurum çalışmalarının anlatıldığı programda konuşan SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenli prim ödeyen ve en fazla çalışana sahip işverenlere plaket verdiklerini söyledi.
Nacar, amaçlarının kurumu paydaşlarına tanıtmak, Sosyal Güvenlik Reformunu anlatmak, soysal güvenlik kavramını toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşları yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek ve toplumda SGK bilincinin oluşmasını sağlamak istediklerini belirtti. Konuşmaların ardından SGK primlerini düzenli ödeyen 10 kuruluşa plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.  Ayrıca,  yeni SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının devredilme Konusunda emeği geçen İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve Özel İdare İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’na SGK İl Müdürü Nurettin Nacar tarafından teşekkür plaketi verildi. plaket takdim töreninin ardından kokteyle geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.