banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Emlak ve Temizlik Vergileri son gün 30 Kasım



Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı İzol, “Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2011 yılı. 2. taksitini halen ödemeyen mükelleflerimize son uyarımız. 30 Kasım 2011 Çarşamba günü mesai bitimine kadar belediyemiz veznelerine yatırmaları rica olunur. Mükelleflerin mağdur olmamaları için vergilerini süresinde ödemeleri, kolay ödeme yapmaları için ödemelerini son günlere bırakmamaları mükelleflerin menfaatlerinedir. Aksi takdirde zamanında ödenmeyen borçlara faiz uygulanacaktır. Biz faiz uygulamasından yana değiliz. Bu yüzden mükelleflerimize bir kez daha seslenmek istiyorum” dedi.

Belediye Başkan yardımcısı M. Emin İzol, ayrıca vergi mükelleflerini olası dolandırıcılık olaylarına karşın uyararak, ödemelerini belediye veznelerine dekont karşılığında yapmaları uyarısında bulundu.

İzol, “Son zamanlarda her ilde olduğu gibi Şanlıurfa’da da kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve vatandaştan elden nakit yoluyla tahsilâta giden şahıslara karşı halkımız dikkat olsun. Özellikle kendisini Belediye görevlisi olarak tanıtan şahıslara kesinlikle dekont olmaksızın elden ödeme yapmayınız” diye konuştu. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.