banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Emekliler maaşlerını bu günlerde alacak

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, SSK emekli ve hak sahipleri için tahsis numarasının son rakamı 9, 7 ve 5 olanlara 9 Kasım Salı, 3, 1 ve 8 olanlara 10 Kasım Çarşamba, 6 ve 4 olanlara 11 Kasım Perşembe, 2 ve 0 olanlara 12 Kasım Cuma günü ödeme gerçekleştirilecek.

Bağ-Kur emekli ve hak sahipleri için tahsis numarasının son rakamı 9, 7 ve 5 olanların 9 Kasım Salı, 1 ve 3 olanların 10 Kasım Çarşamba, 4, 6 ve 8 olanların 11 Kasım Perşembe, 0 ve 2 olanların 12 Kasım Cuma günlerinde ödemeleri yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.