banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Öğrenci bakan

Ekonominin Mozaik Taşları Vergi Ödül Törenine gerçekleşti
Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından geleneksel hale getirilen, çalışan, üreten ve ürettiğiyle vergi ödeyen firmaları onure ve teşvik etmek amacıyla yüksek vergi ödeyenlere yönelik düzenlenen törene ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin de katıldı. İlçe genelinde en yüksek vergi ödeyenleri kapsayan törende bu yıl Gelir vergisinde ilk 10'a, Kurumlar vergisinde ilk 10'a yüksek düzeyde stopaj ödeyenlerde ilk 3'e, İhracat vergisinde ise yine ilk 3'e girenlere plaket verildi.

 

Gerçekleşen ödül törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı, Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Büyükekşi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve Gaziantep ve çevre il ve ilçelerden Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve Daire amirleri katıldı.

 

Konuşmaların ardından vergi rekortmenlerine plaketleri Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve çok sayıda davetli tarafından verildi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.