banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Ekmekte Yüzde 30 İndirim Yapılıyor

 

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; “unlu mamül, somun, tırnaklı pide, Lavaş ekmek ve lahmacun’da  % 30 daha ucuz fiyatla hizmet vermeye hazırız” dedi.

 

Konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması düzenleyen Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; Şanlıurfa halkına hitap etmek üzere gerek somun gerek pide ve gerekse unlu mamül fırınlarımızda hiç bir  ayrım yapmadan isteyen istediği yerden  % 30 daha ucuz fiyatla hizmet yapmaya hazır olduklarını belirtti.

 Karaatlı, yaptığı açıklamada; ister somun ekmek, ister tırnaklı pide, ister lavaş ekmek, isterse lahmacunu olsun, günün hangi saatinde olursa olsun gece gündüz farketmeden taze ve sıcak tüm mamüllerimizde % 30 indirimli hizmet vermeye hazırız. saglıklı, hijyen ve kalite bir şekilde yapacağımız indirimli hizmet için hiç bir kamu kurum ve kuruluşuna yani ne belediyeye ne de vilayet makamlarına külfet olmadan, her hangi bir maddi talebimiz olmadan bu hizmeti vereceğiz.

 

Bu projeyi bayram öncesi bu konulardan sorumlu başkan yardımcılarımızdan Sayın Emin İzol paylaştık. Şimdi haber bekliyoruz. Bizler oda olarak hazırız. Üstüne basa basa söylüyorum kesinlikle maddi talebimiz olmadan bu hizmeti vereceğiz ancak tek isteğimiz sistem olarak destek bekliyoruz. Belediyemiz ve Vilayet makamlarımız bu gün destek versin bu projeyi bugün faaliyete geçirelim ki alım gücü düşük tüm Şanlıurfa halkı bu projeden bir an önce faydalanabilsin” diye konuştu.

 

www.balikligol.com .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.