banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ekinci Esnafa Söz Verdi: Fedakarlıktan Kaçınmayacağız

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gümrükhan esnafıyla bir araya gelip, yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde son olarak Gümrükhan esnafını ağırlayan Başkan Ekinci, yapılacak çalışlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra esnafla da sık sık bir araya gelen Başkan Ekinci, Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağı’nda Gümrükhan esnafını ağırladı. Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı’nın da katıldığı toplantıda, belediyenin yaptığı çalışmalar ve Gümrükhan’da yapılması planlanan çalışmalarla ilgili esnafla fikir alışverişinde bulunan Başkan Ekinci, “Esnafımızın ve şehrimizin faydasına olacak çalışmalar da fedakarlıktan kaçınmayacağız.” dedi.

Esnafla sık sık bir araya gelip yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnafın faydasına olan her türlü çalışmanın içinde olacaklarına vurgu yaptı. Başkan Ekinci,” Bugün sizlerle bir araya gelmemizin sebebi; hem belediye olarak yaptığımız çalışmalar hakkında sizlere bilgi vermek hem de Gümrükhan’la ilgili sizlerin düşüncesini almak. Yaptığımız ziyaretlerde bazı esnaf kardeşlerimizin alanla ilgili talep ve düşünceleri vardı. Bizler de tek sesten ziyade tüm esnafla bir araya gelip alanla ilgili yapılacak çalışmada fikir alışverişinde bulunmak istedik. Sizlerin görüşlerini almak istedik. Eyyübiye bir çok tarihi alanı bünyesinde barındıran ilçemiz. Dolaysıyla ilçemizin ve esnafımızın her alanda gelişmesi, büyümesi için bizler de yerel yöneticiler olarak her türlü desteği vermeye hazırız. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.