banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

E-ticaret

 

 

E-ticaret sistemi bulunan firmaların mağazaları 7/24 açık demektir. İnternetin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren bu terim internet üzerinden ürün ticaretini ifade etmektedir. Gelişen teknoloji pek çok alanı etkilediği gibi ticaret alanını da etkilemiştir. Haftanın her günü ve saati ürün satış imkanı sunan bu sistem ile daha geniş satın alma imkanları tanınmaktadır. Oldukça hızlı veri aktarımı ve ticaret imkanı sunduğu için tasarruf gerçekleştirilmesine de olanak sağlamaktadır. Daha fazla çeşittin bir arada sunulabilmesine sağladığı olanak ile müşteri memnuniyetine katkıda bulunmaktadır.

 

Elektronik ortamda gerçekleştirilen ticaretlerde kullanılan yazılımın görselliği ve işlevselliği büyük önem taşımaktadır. Ülkemizde de oldukça gelişim göstermekte olan ticaret sitesi yazılımı sağlayan şirketlerin başında ticimax gelmektedir. Ücretsiz deneme imkanı sunmasının yanı sıra yüksek indirim imkanları sağlayan ticimax ülkemizin en gelişmiş elektronik ticaret yazılım sistemlerini sunmaktadır. Türkiye’nin önde gelen elektronik ticaret şirketlerine sunduğu hizmetler ile bilinmekte olan firma sunduğu modüller ile dünyaya açılma fırsatı tanımaktadır. Daha önce gerçekleştirilen işler ve hizmet yelpazesi http://www.ticimax.com/ üzerinden incelenebilmektedir. 

Anahtar Kelimeler:
E TicaretE-ticaret
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.