banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

DÜNYACA ÜNLÜ BUZ OTEL ICE HOTEL TÜRKİYE'DE NESTUR İLE ANLAŞTI


İsveç’teki her yıl yeniden yapılan ve sezon sonunda eriyen dünyaca ünlü buz oteli Ice Hotel Türkiye pazarına girerken merkezi Finlandiya’da bulunan Türk Tur Operatörü NESTUR ile anlaştı.

Uzun zamandır bölgede faaliyet gösteren NESTUR Nisan ayında da bölgenin TÜRSAB’ı olan AFTA kongresini Türkiye’ye getirmişti. İstanbul’u daha da yakından tanıma fırsatı bulan İskandinav tur operatörlerinin ardından İskandinav bölgesindeki otellerde Türkiye ve Türk turistine olan ilgilerini artırdılar. Bu vesile ile bölgenin en güçlü Türk tur operatörü olan NESTUR Türkiye’den İskandinav ülkelerine olan uçuşlarına Ice Otel’i de ekledi.

Buzdan rüyalar sloganıyla faaliyet gösteren Ice Hotel’e dünyanın birçok yerinden meraklı turistler tarafından büyük rağbet gösteriliyor. Özellikle Alman turistlerin çok ilgi gösterdiği İce Hotel Almanya temsilciliğini Dertour’a verirken Türkiye temsilciliğin de ise NESTUR ile anlaştı.

NESTUR’un yönetici ortaklarından Vedat Öndaş’ın konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Büyüyen ekonomisiyle Türkiye ve gelir düzeyi artan Türk turistler her geçen gün dünya turizminde saygınlığını pekiştirmektedir. NESTUR’un yaptığı bu anlaşma şirketimizin bölgedeki gücünü kanıtlarken aynı zamanda otelcilikte devrim niteliğinde olan yapısıyla bir dünya markası olan ICE OTEL’in Türk turistine verdiği önemin de göstergesi niteliğindedir. Şirket olarak Avrupa’da büyümeye devam edeceğiz, yakında Kuzey Avrupa bölgesinde Laponya’dan yeni otelleri de Türk tatilcinin beğenisine sunacağız” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.