banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Doğa Mangal Açılışını Yaptı



Türkiye’de yemek kültürü ve özellikle kebap çeşitleri ile bilinen Şanlıurfa’ya ‘doğanın lezzetleri’ sloganıyla yola çıkan Doğa Mangalın açılışı düzenlenen görkemli açılışla yapıldı.


Vali konağı yanında hizmete giren Doğa Mangalın açılışına Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, TSO Başkanı Sabri Ertekin, Emniyet Müdürü  Mehmet Likoğlu, İl Genel meclis Başkanı Mustafa Yavuz,İl Genel  Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Erkan Sözen,Ak Parti Merkez İlçe Başkan vekili Şerdil Karahan, Esnaf sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Akbıyık, Evren sanayi sitesi Başkanı Mustafa Arslan, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, İş adamı Fethi Şimşek, eski Suruç Belediye Başkanı Şükrü Yüksel, Tüm Emlakçılar esnaf odası Başkanı Gökhan Gökmen,Şusiad Başkanı Servan Şimşek, çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.


Doğa Mangal’ın açılışı töreninden ilk olarak İşletmeci Mehmet Selim Öncel bir konuşma yaptı.  Doğa Mangalın, Şanlıurfa’dan doğarak, tüm Türkiye’ye bir marka  olarak büyüceğini ifade eden Öncel’ Şanlıurfa kısa bir süre önce Büyükşehir statüsüne kavuştu, bizlerde kentimizde iş istihdamını gidermek ve en önemlisi hijyen, farklı lezzeti  olan ailelerin rahatlıkla gelebileceği bir marka oluşturmak amacındayız’ Doğanın lezzetlerini’ urfalılara sunacağız. Bize Doğa kolejlerinin isim hakkını veren İş adamı Fethi Şimşek’e teşekkür ederim’dedi.

Doğa Mangal’ın işletmecisi İş adamı Mehmet Selim Öncel’in konuşmasından sonra, Doğa Kolejleri yönetim kurulu Başkanı Fethi Şimşek, TSO Başkanı Sabri Ertekin ve Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba açılışta birer konuşma yaptılar. Doğa  Mangal işletmecilerinin Şanlıurfa’ya önemli bir katkı sunacağına inandığını belirten Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’ Şanlıurfa artık bölgenin yıldızı oluyor. Hergün yeni bir işletme ve iş yeri faaliyete giriyor, bu tür işletmelerin faaliyete açılmasın işsizliğinde önüne geçmektedir, bu güzel ve nezih ortamı faaliyete geçiren İşletmeci Mehmet Selim Öncel’i kutlarım’dedi. Konuşmaların ardından Doğa Mangal’ın resmi açılışı gerçekleşti.  

Görkemli açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.