banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Direkçi'den ŞUTSO'ya teşekkür ve tepki

Ticaret Sanayi Odası Basın birimi tarafından Şanlıurfa basınına yapılan haber servisinde kendisinin adının kullanmamasına ise tepki gösterdi.

Direkçi yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;”18.05.2013 cumartesi yapılan Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu, TOBB delegeleri ve meclis başkanlık seçimlerinde demokratik bir halk olan başkanlık yarışına bende arkadaşlarımızla birlikte liste çıkararak seçimlere katıldık.

 

Liste çıkarmamızın sebebi muhalefet olmak için değil, aksine yaklaşık 7 bin üyesi bulunan bir sivil toplum örgütünde seçim yarışına heyecan katma ve her meclis üyesi arkadaşımızın bu vebali büyük göreve katkıda bulunabilme ve gençlere bu kapıları aranabilmesi için 2. bir liste çıkarmayı bir görev saydık.

 

Seçim sonucu olarak 53 oy Sabri Er tekin beyin listesine 20 oyda Mustafa Direkçi nin listesine oy vererek meclis kurulu üyelerimiz teveccüh göstermiştir.

 

Meclis kurulu üyesi olarak 4 yıl boyunca memleketimiz ve mensubu bulunduğum oda için yapılacak doğru ve güzel projelerin destekçisi olacağımızı ancak yanlışların karşısında da seçimlerde gösterdiğimiz dik duruşa devam edeceğiz.

 

Yeni yönetim kurulu başkanı Sabri Bey ve yönetim kurulu üyelerine, Meclis kurulu başkanı İbrahim İletmiş beye ve TOBB delegesi arkadaşlarımıza ben ve 20 arkadaşımız adına görevlerinde başarılar dileriz.

Son olarak  Ticaret Odasının basın bürosunun Şanlıurfa medyasına seçim ile ilgili haber servisini yaparken bu 2. listeyi yok sayması ve tek kelime bile etmemesi  bizleri üzmüştür” dedi.

Bilindiği gibi siteniz bunu haberleştirmişti. O Haberi Okumak için TIKLAYINIZ!...

 

Anahtar Kelimeler:
şutsoMustafa Direkçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.