banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

DİCLE Edaş’tan kaçak taraması

Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri de gerçekleştirdikleri son çalışmada, 200 ev ve işyerinde inceleme yaptı. Denetimler sonunda 20 abonenin kaçak elektrik kullandığı belirlendi.

 

Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü’ne bağlı 50 kişiden oluşan 24 ayrı ekip, dün gece merkez Haliliye ilçesine bağlı Şehitlik ile Bağlarbaşı mahallerinde kaçak kontrolüne çıktı. Ekipler, gece geç saatlere kadar süren çalışma sırasında 200 ev ve işyerinde kaçak taraması yaptı. Tarama sonucunda arızalı olduğu saptanan 30 sayaç, yenileri ile değiştirilirken, 20 abonenin ise kaçak elektrik kullandığı belirlendi. Kaçak elektrik kullandığı belirlenen ev ve işyerinin sayaçları tutanak tutularak mühürlenirken, sahipleri hakkında ise gerekli yasal işlemler başlatıldı.

 

KARA, “ EKİPLER GÖREVLERİNİ SÜREKLİ YAPACAK”

Yapılan kaçak kontrol çalışmaları hakkında bilgi veren Dicle EDAŞ Şanlıurfa İşletme Müdürü Yusuf Kara, “Kaçak elektrik kullanımını önleyebilmek için neredeyse her gün kent merkezi ile ilçelerinde ekiplerimiz denetimlerini sürdürmektedir. Yapılan denetim çalışmaları sırasında ekiplerimiz, ellerindeki son derece gelişmiş teknik cihazlarla kaçak elektrik kullanımlarını hemen belirleyebilmekte ve bu aboneler hakkında yasaların belirttiği gerekli işlemler yapılmaktadır. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mağdur olmamaları için kaçak elektrik kullanmamaları, yine kendilerinin ve diğer insanların mağdur olmaması için kaçak elektrik kullananları ekiplerimize bildirmeleridir.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.