banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

DEVLET BAKANI FARUK ÇELİK KAŞİP GENEL MERKEZİNİN AÇILIŞNI YAPTI.


 

Genel Merkezi Şanlıurfa da bulunan Taşeron firma elemanlarının Genel Merkez açılışını Devlet Bakanı Faruk Çelik yaptı.

Genel Başkanımız Sayın N.Hakan Aydın açılış sonrasında yaptığı konuşmasında “ Toplumda statüsü dahi olmayan kamu şirket personellerine statü verilmesini ve tüm illerimizde özellikle kamuda çalışan şirket işçisi kardeşlerimize TOKİ den konut yapılması gerektiğini ve bu konutların sadece şirket personellerine verilmesini, biz şirket personellerinin toplumun ortak sorunu olduğumuzu bu sorunların hükümetimiz tarafından bir an önce çözülmesini TBMM meclisinde taşeron işçilerimizin sesine ses olma sözü aldık. ”

Devlet Bakanı Sayın Faruk Çelik; Kamu şirket personelleri Derneği Genel Merkez açılışında kamu şirket personellerine “Öncelikle kamuda çalışan taşeron işçilerin kurduğu bu dayanışma derneğinin kurulması bizim açımızdan çok hayırlı olacaktır. Ben her zaman örgütlenin sivil toplum kuruluşları sendikal haklarınız için birliğiniz için örgütleşin.Kamu şirket personelleri derneğinin mecliste hem sesi hem sözü olacağım. Derneğin kurulmuş olmasının büyük önemi olduğunu ve taşeron firma elemanlarının birleşerek sendikal haklarını aramaları gerektiğini vurguladı. Kamu şirket personellerinin yasal düzenlemelerle alt işverenden alınarak üst işveren bünyesine alınması gerekli. Biz bu konuda Genel Başkanımız Sayın Hakan Aydın ile görüş alışverişinde bulunarak personelin sosyal ve  ekonomik anlamda gelişmesini sağlayacağız. Sorunlarınızı biliyorum ve sizlerin her zaman yanında olacağım,

bütün şirket işçilerinin Türkiye genelinde  TOKİ ‘den ev yapma sözü veren Devlet Bakanı Faruk Çelik; Mecliste Taşeron işçilerin sesine ses olma sözü de verdi.

 

Kamu şirket personelleri genel başkanı N.Hakan Aydın ilerleyen günlerde toki konutları ile ilgili görüşmeleri başlatacağını ve bu anlamda Sayın Bakanın desteğini almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kamu şirket personelleri Derneği Genel Başkanı N.Hakan Aydın Kamu şirket personelleri Genel Merkezinin Türkiye için büyük önemi var. Bu kuruluş Türkiye’de 2 milyondan fazla kitlesi olan, derneğimiz bu günden sonra Türkiye de kamuda çalışan şirket personellerinin ilk ve tek yetkili temsilcisi olacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.