banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Dev İstihdam Atağı


İşkur geçtiğimiz ay içerisinde Alp Tekstil ile yapılan anlaşmayla 50kişilik gruba Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde UMEM(UzmanlaşmışMesleki Eğitim Merkezi) kapsamında ‘’Dikiş Makinesi Operatörlüğü’’ kursuaçmış ve talebin fazla olmasından dolayı aynı ay içerisinde 50 kişilikbir gruba daha kurs açmıştı. Toplamda 100 kişinin eğitim gördüğü vemeslek sahibi olacakları kurslara bir yenisi daha ekleniyor.
Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda yaptığıyazılı açıklamada önümüzdeki günlerde Alp Tekstil işbirliği ile Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi’nde 100 kişilik bir gruba daha kurs açılacağının müjdesini verdi. Kursiyerlerin günlük 20 lira cep harçlığı alacağını ve genel sağlıksigortalarının işkur tarafından karşılanacağını belirten İşkur İlMüdürü Necdet Karasevda toplamda 200 kişinin meslek sahibi olacağınıve kursiyerlerin görecekleri eğitim sonunda istihdamın en az %90 olacağını belirtti.
Ayrıca Karasevda faaliyetler kapsamında verdikleri destek vekatkılardan dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e,Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'e, Şanlıurfa Milletvekillerine veTürkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaAlp Tekstil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.