banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Depsaş Genel Müdürü; Çiftçi Hakkını Bilmeli

Özel bir otelde gerçekleşen toplantıya Depsaş Genel Müdürü ve Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, Dicle Edaş İl müdürü Esin Eroğlu, Dicle Epsaş İl Müdürü Şükrü Bereket, Dicle Edaş Kurumsal İletişim Yöneticisi Atilla Korkmaz ve kent genelinde görev yapan ulusal yerel gazete temsilcileri katıldı.

Depsaş Genel Müdürü ve Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ; vatandaş ve çiftçilere seslenerek “ben elektriği kullanıyorum, bunun bir karşılığı var, bir maliyeti var, demeleri gerektiğini ve kullandıkları elektrik parasının ödendiği takdirde bizim de daha iyi hizmet edebilme şansımızın olacağını…” söyledi.

Türkiye’de özelleştirme sektörüne girmesiyle Dicle Epsaş tarafından Şanlıurfa’ya 2015 yılında yaklaşık 53 Milyon 199 Bin TL hizmet yapılacağını aktaran Depsaş Genel Müdürü Neşet Demirbağ, “bir yılda yapılacak olan hizmet geçmiş yıllara nazaran 5 yıllık hizmete bedel” dedi.

Demirbağ konuşmasına “Şanlıurfa’yı 4 bölgeye böldüklerini aktararak enerji kesintisi olmaması için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını, ancak kendilerinin de enerjiyi alıp sattıklarını, parasını alamadıkları takdirde yeteri kadar hizmet etmenin mümkün olmadığını” söyledi.

Yapılan açıklamanın ardından soru ve cevaplara geçilen toplantıda gazetecilerin 7 Haziranda elektrik kesilecek mi ve kedilere karşı önlem alındı mı sorusunu yanıtlayan Depsaş Genel Müdürü Neşet Demirbağ; “bilindiği gibi trafolar sürekli olarak kapısı kırılıyor. Bizde bunun önlemini alıyoruz fakat bu kedi olayı değil sadece trafoya fare, yılan, sincap, Kartalda girebilir. Biz bunun önüne geçmek için elimizden geleni yapıp 7 Haziranda elektrik kesilmemesi için önlemlerimizi arttıracağız." Diye konuştu.

Toplantı soru ve cevaplı olarak son buldu.

Haber; Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.