banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Değer Katanlara Değerli Ödül
Şanlıurfa’nın ticari hacmini geliştirmeyi, kurduğu ilişkilerle ulusal ve uluslar arası ticari ilişkileri kurmanın yanında, verdiği eğitim ve konferans ve seminerlerle üyelerinin firmaların çalışanlarının ve yönetici kadrosunun daha bilinçli ticaret yapabilmesini sağlamayı amaçlayan ve bu faaliyetlerle üyelerine ticari alanlarda bir fener gibi yön gösteren ŞUTSO, ilimiz ekonomisine ve ilimize değer katanları plaketle ödüllendiriyor.

DSİ Konferans salonunda gerçekleştirilecek programa, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,  Belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba, ŞUTSO Meclis Başkanı Sait Melik, Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin ile meclis kurulu üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Üretim ve satışlar, Arge ve inovasyon, Kurumlar vergisi rekortmenleri, Markalaşan firma, Şanlıurfa’ya yatırım yapan firma, En çok istihdam sağlayan firma, En çok ihracat yapan firma, Seracılığa ve ihracata teşvik, Genç girişimci, Kadın girişimci, Genç kadın girişimci, Kadın girişimcileri destekleme, Şanlıurfa tanıtımına katkı alanlarında dereceye girenler plaketle ödüllendirilecek.

Ödül töreni ile ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, ödül verilecek olan firma ve şahısları çok titiz bir araştırma ve analiz safhasından sonra belirlediklerini vurgulayarak “Şanlıurfa’ya gerçekten katkı sağlayan insanları desteklemek ve yaptıkları için naçizane bir teşekkür niteliğinde olan plaket sunmak üzere Çarşamba günü saat 15.00’da DSİ Konferans salonunda olacağız. Bilinmelidir ki “Marifet iltifata tabidir” sözü meşhurdur. Yani, başarılı bir kimse, desteklenir, takdir edilir, övülürse daha iyi işler yapar. İlimiz başarısı ispatlanmış insanlarla dolu. Bizler de onları desteklemek, takdir etmek durumundayız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı ödül törenimize bekliyoruz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.