banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir TBMM

Defterdar Teşekkür Plaketi İle Uğurlandı

 

 

Şanlıurfa’da yaklaşık 7 yıl başarı ile Defterdarlık görevini yapan ve geçtiğimiz günlerde tayini Isparta iline çıkan Defterdar Rahmi Turan’a Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun tarafından Teşekkür plâketi ile uğurlandı.

 

 Plaket takdim töreninde görüşlerini açıklayan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Sayın Rahmi Turan ilimizde görev yaptığı süre içinde gösterdiği başarılı çalışmalar, gerek Odamıza, üyelerimize ve gerekse Şanlıurfa’ya yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı yönetim kurulumuz olarak böyle bir karar aldık. Şanlıurfa’dan ayrılmasına çok üzüldük, görev süresince tanıştığım ve gurur duyduğum bir insan oldu, kişiliği ve dürüstlüğü ile hep takdir edeceğim ve saygı ile anacağım bir büyüğüm olarak kalacaktır. Sayın Rahmi Turan’ın Şanlıurfa’dan ayrılması Şanlıurfa adına bir kayıptır. Bu plaket yaptıklarının asla karşılığı olamaz ancak bu günlerin unutulmaması adına bu plaketi takdim etmeyi uygun bulduk. Şahsım, Yönetim kurulum ve üyelerim adına kendisine ve ailesine yeni yaşantısında sağlıkla dolu başarılı yıllar diliyorum” dedi.

Daha sonra Oda adına Oda Başkanı Mehmet Altun ve başkan Yardımcısı Eyyüb Hancıoğlu tarafından teşekkür plâketi verildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.