banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Dedeman Şanlıurfa’dan 11.11.11 Sürprizi
Dedeman Hotels & Resorts International’ın otellerinin bulunduğu 11 farklı ilin belirlenen devlet hastanelerinde, saat 11: 00’de dünyaya gözlerini açan bebekler özel imkanlara sahip oldu. Bu proje kapsamında Şanlıurfa Doğum Hastanesi’nde saat 10.30 – 11.11 saatleri arasında dünyaya gözlerini açan şanslı üç bebeğe hediyelerini Dedeman Şanlıurfa Genel Müdürü Aydın Duran verdi.



Turizm sektörünün en önemli isimlerinden Dedeman Hotels & Resorts International, yurt içinde İstanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Erzurum, Konya, Rize, Nevşehir ve Zonguldak olmak üzere otellerinin bulunduğu toplam 11 şehirde, yeni doğan bebekler için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.



Şanlıurfa Doğum Hastanesi’nde, 11.11.2011 tarihinde, saat 10.30 – 11.11 saatlari arasında dünyaya gelen üç bebeğin ailelerine Dedeman Şanlıurfa Genel Müdürü Aydın Duran 1.100 TL  hediye verdi.Duran ayrıca, doğum yapan anne ve bebeğe çeşitli hediyeler sundu.



Dedeman Hotels & Resorts International,  Şanlıurfa’da, bu özel tarihte dünyaya gelen bebekleri 11 yaşına gelinceye kadar da yalnız bırakmayarak, onları her yıl doğum gününlerinde aileleriyle birlikte gerçekleştirecekleri özel kutlamalarla ağırlayacak.



Dedeman Hotels & Resorts International CEO’su Tamer Yürükoğlu bu kampanyanın 11.11.2011 tarihinde düzenlenmesi ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Dedeman Oteller zincirine 11.11.2011 tarihinde eklediğimiz Dedeman Zonguldak ile yurt içindeki otellerimizi 11 şehre yaydık. Hizmet verdiğimiz şehirlerde Geleneksel Dedeman Misafirperverliği’ni sergilemenin yanı sıra bir ilke imza atmak istedik. Bu bağlamda otellerimizin bulunduğu şehirlerde hayata gözlerini açan bebeklere ve ailelerine destek olarak mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyoruz” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.