banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Dedeman Şanlıurfa’da ramazan hazırlığı

Ramazanla özdeşleşen geleneksel tatları iftar sofralarına taşıyan Dedeman Şanlıurfa, benzersiz lezzetleri 4 farklı menüde bir araya getiriyor. Lezzet seçimini kendi yapmak isteyen misafirlerine özel “Kendi Menünü Kendin Yarat” menüsünü hazırlayan Dedeman Şanlıurfa, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini menülerine taşıyor.

Geniş bir yelpazede hazırlanan özel menüler, farklı damak tatlarına hitap eden lezzetler, Dedeman Şanlıurfa’nın Teras Restaurant’ında bir araya geliyor. Ramazan ayı boyunca Dedeman Şanlıurfa, zengin iftar sofralarını sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere 38 TL’den başlayan fiyatlar sunarken, limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekleri de menüye dahil ediyor. Ayrıca 10 kişi ve üzeri gruplara % 10 indirim imkanı sunulurken, 0-6 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.