banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Dedeman otel müdürlüğüne Berati Tuncer getirildi

Berati Tuncer Kimdir?

Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünden mezun olan Berati Tuncer 1998 yılından itibaren turizm sektöründe çalışmaya başladı.

 

Öğrencilik yılları itibari ile yurtiçi ve yurtdışında Hilton, Marriott, Swissotel, Dedeman ve Anemon gibi zincir otellerinde farkli pozisyonlarda görev aldı.

 

Mersin - Adana Hilton Otellerinin Grup ve Organizasyonlar Satış Yöneticisi, Dedeman Antakya Otelinde Satış Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

 

İş yaşamına Anemon otellerinde Projeler ve Merkez operasyon yöneticiliği, Genel Md. Yardımcılığı ve son olarak da Konya Anemon Otelin açılışında Otel Müdürü olarak çalışan Berati Tuncer sektördeki 15 yıllık kariyerine Dedeman Şanlıurfa Genel Müdürü olarak devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.