banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

DEDAŞ'a İŞKUR'dan Teşekkür Belgesi

DİYARBAKIR - İŞKUR tarafından düzenlenen ‘İstihdam Kariyer ve Girişimcilik’ etkinliğinin 3.sü Dicle Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlikte İŞKUR ile yapılan işbirliği sonucunda Diyarbakır’da en fazla istihdam olanağı oluşturduğu için Dicle Elektrik A.Ş.’ye teşekkür belgesi verildi.

DEDAŞ’A teşekkür

Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi’ndeki etkinlik alanında İŞKUR ile işbirliği yapan tüm kurum ve kuruluşların stantları yer aldı. Stantların gezilmesinden önce düzenlenen törende konuşan Diyarbakır Vali Vekili Kürşat Güleryüz, ‘İstihdam Kariyer ve Girişimcilik’ adı altında gerçekleştirilen bu etkinliğin, özelde Diyarbakır’a, genelde ise ülkeye hayırlar getirmesini diledi. Vali Vekili Güleryüz konuşmasında, kalkınmış ülkelerin işsizlik sorununa karşın işsizlikle mücadele yöntemlerinin olduğuna değinerek, ‘’Ülkemizde kamu ve özel sektör işbirliğiyle işsizlik ile mücadele konusunda nasıl mesafe alınabilir? Bu rakamlar nasıl aşağıya çekilir? Bu konuda çok ciddi çalışmalar var.’’ dedi.

DEDAŞ standına büyük ilgi

Törende daha sonra sıra, İŞKUR ile yapılan işbirliği sonucunda Diyarbakır’da en fazla istihdam sağlayan kuruluşa teşekkür belgesi verilmesine geldi. Bu çerçevede en fazla istihdam sağlayan kuruluşun Dicle Elektrik A.Ş. olduğu açıklandı.

Valİ Vekili Kürşat Güleryüz, Dicle Elektrik A.Ş. adına teşekkür belgesini kurumun İnsan Kaynakları Yöneticisi Ali Öğüt’e verdi. Tören sonrası konuklar, etkinlik alanında kurulan stantları gezdi. Burada en büyük ilgiyi Dicle Elektrik tarafından kurulan ‘Kariyer Planlaması’ standı gördü. (İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
DEDAŞİşkur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.