banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

DEDAŞ Müdürü Değiştirildi


Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine elektrik dağıtan DEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Özelleşme sonrasında DEDAŞ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Murat Karagüzel’in yerine, daha önce Adıyaman ve Kahramanmaraş’ın elektrik dağıtım şirketi AKEDAŞ’da Genel Müdür olarak görev yapan Mustafa Yılmaz getirildi. Yılmaz, Diyarbakır’a gelerek yeni görevine başladı.

HEDEF, KESİNTİSİZ ENERJİ

Görevine hızlı başlayan Yılmaz, ilk iş olarak DEDAŞ bünyesindeki tüm birimlerin yöneticilerinden, sürdürülen çalışmalarla ilgili brifing aldı. Dicle Elektrik olarak hedeflerinin, bölgedeki abonelerine kesintisiz ve kaliteli enerji vermek olduğunun açıklayan Genel Müdür Mustafa Yılmaz, bunun için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. Bölgedeki en büyük sorunun, kayıp ve kaçak elektrik konusu olduğunun altını çizen DEDAŞ’ın yeni Genel Müdürü Yılmaz, ‘’Türkiye ortalaması yüzde 15 olan kayıp ve kaçak, ne yazık ki bölgemizde yüzde 76 düzeyindedir. Yine ciddi boyutta abonesi olmayan elektrik kullanıcısı sorunu var. Bunu önlemek için ne gerekiyorsa yapma kararlılığındayız. Abonelerimize kaliteli ve kesintisiz enerji sunabilmek için başlatılan yatırımlarımız hız kesmeden sürecek.’’ dedi.
DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, özelleşme öncesi borcu bulunan, özellikle de kırsalda yaşayan aboneleri ise, 30 Nisan’a kadar sürecek olan kampanyadan bir an önce yararlanmaya davet etti.

MUSTAFA YILMAZ KİMDİR ?

TEDAŞ kökenli olan Mustafa Yılmaz, Kahramanmaraş ve Antalya’da TEDAŞ Müessese Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başmüfettişliği ve Şanlıurfa İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Daha sonra özel sektöre geçen Yılmaz, Sivas, Tokat ve Yozgat illerinin enerji dağıtım şirketi Çamlıbel EDAŞ’da Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Mustafa Yılmaz, Dicle EDAŞ Genel Müdürlüğü görevinden önce ise, 3 yıl kadar Adıyaman ve Kahramanmaraş illerinin elektrik dağıtım şirketi AKEDAŞ’da Genel Müdür olarak görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.