banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Zeynel Abidin Beyazgül

Dağ eteğine imar izni çıktı

     Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıların gündemini Denetim Komisyon Raporlarının Okunması ve 2009 Faaliyet Raporunun Görüşülmesi oluşturdu.

    Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın başkanlığında gerçekleştirilen Nisan Ayı 2. Birleşim Toplantısı'nda denetim komisyon raporlarının okunmasının ardından "Şanlıurfa Belediyesi 2009 Faaliyet Raporunun Görüşülmesi"ne geçildi.

    Bu aşamada Başkan Fakıbaba kanun gereği, faaliyet raporunun görüşülmesi sırasında yerini Meclis Başkan Vekili AK Parti Meclis Üyesi Osman Deniz'e bıraktı. Fakıbaba oturumu meclis salonundaki sandalyeden takip etti.

    Nisan Ayı 3. Birleşim Toplantısı'nda ise 2009 faaliyet raporunun görüşülmesine devam eden Şanlıurfa Belediye Meclisi 1. ve 2. Birleşim Toplantılarında görüşülen ancak ertelenen "Dağ Eteği Mevkiinde Arsa Satışı" ve "Yeni Otogar Bitişinde Akaryakıt ve LPG yerine Sınırlı Ayn-ı Hak Tesis Edilmesi" hususlarında Belediye Encümenine yetki verdi.

   Şanlıurfa Belediye Meclisi Nisan Ayı 4 ve 5. Birleşim Toplantısında faaliyet raporunun görüşülmesine devam etti. Belediyedeki birimlerin faaliyetlerini birer birer okuyan meclis üyeleri faaliyetler hakkında belediye birim amirlerince bilgilendirildi. Daha sonra oylamaya geçildi.

   "Şanlıurfa Belediye Başkanlığı 2009 Yılı Faaliyet Raporu" isim okunarak yapılan oylama sonucu 12 Kabul oya karşılık 17 oyla Red edildi. (5393 sayılı Belediye Kanununun 26. maddesine göre -Faaliyet Raporunun Yetersiz Görülmesi- için, Meclis üye tam sayısının ¾  (29 yetersiz red oyu) olması gerekir.)

   "2009 Yılı Faaliyet Raporunun" oylanmasının ardından diğer gündem maddesi olan imar tadilatlarının görüşülmesine geçildi. 7 ayrı imar tadilatı görüşülerek karara bağlandı.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.