banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

CMC, 400 işçi ile Şanlıurfa'da işe başladı VİDEO

Türkiye’nin en büyük dış kaynaklı çağrı merkezlerinden biri olan CMC firmasının, 15 milyonluk yatırımla Şanlıurfa’da kurduğu çağrı merkezi bin 500 istihdam sağlayacak. Şanlıurfa’da en çok bayan istihdamı sağlamayı hedefleyen çağrı merkezi, Bakan Faruk Çelik’in katılımı ile hizmete açıldı.

 

ISS Grubu arasında yer alan ve Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC firması, Şanlıurfa’ya dev yatırım gerçekleştirdi. 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan çağrı merkezinin açılışı bugün gerçekleştirildi.

 

Açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve kurum müdürleri katıldı.

 

Faruk Çelik, burada yaptığı konuşmada; “Bugün artık yatırımcılar hangi alanda olursa olsun 2-3 yıl önce gibi Şanlıurfa’ya yan bakmıyorlar,’ olur mu’? Demiyorlar. Şimdi dört gözle bakıyorlar. Acaba nasıl gider, yer buluruz diye bir heyecan duyduklarını Türkiye’nin çeşitli yerlerdeki temaslarımızda çok net bir şekilde görme imkanını buluyoruz” dedi.

 

CMC Genel Müdürü Tolga Başarır ise firma ile ilgili bilgi aktardı. Başarır; “Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC’nin 15 milyon TL yatırım yaparak Şanlıurfa’da açtığı yeni çağrı merkezi hizmet vermeye başladı. 28 Haziran’da gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan CMC Genel Müdürü Tolga Başarır, şu anda 400 çalışanın bulunduğu CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi’nde ilerleyen dönemde 1.500 kişiye istihdam yaratacaklarını söyledi. Ayrıca, Malatya’da olduğu gibi Şanlıurfa’da da en çok kadın istihdamı sağlayan şirket olmayı hedeflediklerini vurguladı. CMC’nin Şanlıurfa’daki lokasyonunda müşterileri için değer yaratmaya başlayan ilk firmalar Digiturk ve Finansbank.

28.06.2013, Şanlıurfa

Anadolu’ya yatırım yapmanın aynı zamanda bir sosyal sorumluluk olduğu bilincini taşıyan CMC, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Teşvik imkanlarından yararlanarak yeni merkezler açıyor, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. CMC’nin 15 milyon TL yatırım yaparak hayata geçirdiği Şanlıurfa’daki çağrı merkezi de hizmet vermeye başladı. Şu anda 400 kişinin çalıştığı CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi’nde ilerleyen dönemlerde 1.500 gence istihdam sağlanacak. Çevre ve doğa ile uyumlu, ileri teknolojik altyapıya sahip Şanlıurfa lokasyonunda müşterileri için değer yaratmaya başlayan ilk firmalar Digiturk ve Finansbank.

 

Şu anda 220 kadının çalıştığı çağrı merkezinde bu sayının hızla artması hedefleniyor. 28 Haziran’da gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan CMC Genel Müdürü Tolga Başarır, CMC olarak özellikle kadın çalışan istihdamına büyük önem verdiklerini vurgulayarak, Malatya’da olduğu gibi Şanlıurfa’da da en çok kadın istihdamı sağlayan şirket olmayı hedeflediklerini söyledi. CMC, Şanlıurfa’daki gençlere iş olanakları yaratmakla birlikte, onlara kariyer fırsatları da sunuyor.

CMC, Şanlıurfa’nın en büyük işvereni olmayı hedefliyor

Şanlıurfa’da kalifiye insan gücünün yüksek olduğunu ifade eden Başarır, sağladıkları iş imkanları ile şehrin kalkınmasına ve ekonomisine büyük katkı sağlayacaklarını belirtti: “Şanlıurfa’daki çağrı merkezimizin hem bölgeye hem de sektörümüze yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. İlk Anadolu yatırımımız olan, 2009 yılında 180 kişiyle hizmet vermeye başlayan CMC Malatya Operasyon Merkezi’mizde 3,5 yıl gibi kısa bir sürede 2000’e yakın çalışan sayısına ulaştık. Malatya’nın en büyük işvereni konumuna geldik. Şanlıurfa’da da bu büyümeyi ve gelişimi oluşturarak şehrin en büyük işvereni olmak istiyoruz.”

 

Digiturk Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, Digiturk’ün 2005 yılından itibaren, Türkiye’nin pek çok kentinde istihdam yaratmayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen yatırımlar yaptığını belirterek; “Bugün, yalnızca Digiturk Müşteri Hizmetleri çatısı altında 1200’den fazla genç arkadaşımız görev yapıyor. Bu çalışanlarımızın yer aldığı lokasyonların tamamı İstanbul dışında yer alıyor.  Şanlıurfa lokasyonunda hali hazırda yalnızca Digiturk’e hizmet veren 240 arkadaşımız bulunuyor. Şanlıurfa, merkez nüfusu 750 bine ulaşan ve yüzde 30’u genç nüfustan oluşan bir ilimiz. Buna karşın iş gücü arzının yeterli seviyede olmaması yalnızca operasyonel verimlilik açısından değil istihdam oluşturmak için de ne kadar doğru bir lokasyonda bulunduğumuzu ortaya koyuyor. Digiturk olarak Şanlıurfa’da yatırımlara ve istihdama katkıda bulunmaya devam etmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz, Şanlıurfa’da ve Türkiye genelinde bu sayının hızla artırılması ve böylelikle bir taraftan istihdam yaratılırken diğer taraftan müşterilerimize sunduğumuz hizmet standartlarının geliştirilmesi” dedi. CMC işbirliği ile ilgili görüşlerini aktaran Dönmez; Digiturk olarak bu alanda başından beri bize büyük katkı sağlayan değerli çözüm ortağımız CMC’ye teşekkür etmek isterim. Malatya’da olduğu gibi Şanlıurfa’da kendilerinin işbirliği ve uzmanlıklarıyla çağrı merkezi yapılanmamızı dünya standartlarına uygun şekilde gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

 

Finansbank Alternatif Satış Kanalları ve Çağrı Merkezi Bölüm Müdürü Banu Hızlı, CMC ile birlikte bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirterek şunları ifade etti: “Anadolu’ya yatırım yapmanın büyük bir sosyal sorumluluk olduğunu biliyor ve bu konudaki yatırımları destekliyoruz. Bu açıdan CMC’nin Malatya ve Şanlıurfa’daki çağrı merkezlerinin bizim için ayrı bir yeri var. CMC’nin Şanlıurfa lokasyonunda 105 kişilik bir ekip Finansbank için çalışıyor. İstanbul ve Malatya’da da bizim için çalışan ekipler bulunuyor. Bölge ekonomisine katkı yapmanın ve gençlerimize önemli bir iş fırsatı yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi’nde, Tele-Satış, Tele-Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetimi, Teknik Destek ve Sosyal Medya Hizmetleri olmak üzere, müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor.

 

CMC hakkında:

ISS grup şirketleri arasında yer alan ve Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC, 4.000’i aşkın çalışanıyla, üçü İstanbul’da olmak üzere, Malatya ve Şanlıurfa ile birlikte toplam beş ayrı lokasyonda, kendi sektöründe lider 80’in üzerinde iş ortağına, çağrı merkezi hizmetleri sunmaktadır. CMC, başta Tele-Satış, Tele-Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetimi, Teknik Destek ve Sosyal Medya Hizmetleri olmak üzere, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktadır.

 

 

 

 

Daha sonra Bakan Çelik, beraberindekilerle çağrı merkezini gezdi, çalışanlarla uzun uzun sohbet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.