banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Çiftçiye kayıt uyarısı

 Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, tarımsal desteklerin temelini oluşturan Çiftçi Kayıt Sistemi’nde 2015 yılı başvurularının 1 Ekim 2014 tarihi itibarı ile başladığını hatırlatarak başvuruların 31 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini bildirdi.

Çiftçilerin mağduriyet yaşamamaları için sisteme kayıtlarını yaptırmaları uyarısında bulunan Karaarslan, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarımsal desteklemelerin temelini oluşturan 2015 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları başlamış olup; Başvurular 31.Aralık2014 tarihinde sona ereceğinden, çiftçilerimizin mağdur olmamaları için İl Merkezinde Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğüne İlçelerde ise İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvurarak 2015 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarını 31 Aralık 2014 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir” dedi.

2015 yılına ait arazi varlığı ve ekiliş bilgilerini içeren dosyanın son başvuru günü beklenmeden doldurulması gerektiğini belirten Karaarslan, “Çiftçiler bu süre içerisinde yapacakları başvurularında 2015 üretim yılı için hâlihazırdaki ve planladıkları tarımsal faaliyet bilgilerinin tamamını beyan edeceklerdir.” uyarısında bulundu. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.