banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Çiftçilere destekleme müjdesi

Başkan Eyyüpoğlu, DEDAŞ’ın enerji dağıtım bölgesindeki 6 ilin ziraat odaları başkanları ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Ahmet E. Fakıbaba ile çiftçinin enerji sorunun çözümü için yarın bir görüşme gerçekleştireceklerini de aktardı.

Çiftçi’ye 2018 Yılının ilk müjdesi Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’ndan geldi. Başkan Eyyüpoğlu, Mart ayı sonunda ödenmesi beklenen mazot ve gübre destekleme ödemelerinin öne alınarak en geç bir hafta içerisinde ödeneceğini açıkladı.

Destekleme ödemelerinin piyasaya da can suyu olacağını açıklayan Eyyüpoğlu, ödemelerin erkenden yapılması konusunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Ahmet E. Fakıbaba, ekibine, İl müdürü ve personellerine çiftçi camiası adına teşekkürlerini sundu. Çalımalar konusunda da bilgi veren Eyyüpoğlu, ziraat odaları olarak çiftçiler için çalışmaların devam ettiğini bu kapsamda yarın DEDAŞ’ın elektrik dağıtım bölgesinde faaliyet yürüten 6 ilin ziraat odaları başkanları ile birlikte Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet E. Fakıbaba ile bir araya gelerek çiftçinin enerji sorununu görüşeceklerini bildirdi.

Mazot ve Gübre Destekleme Ödemeleri 1 ay öne alındı

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı yılın ilk müjdesi olarak duyurduğu mazot ve gübre destekleme ödemelerinin en geç bir hafta içerisinde başlayacağını belirterek şöyle konuştu; “yılın ilk müjdesini çiftçilerimize veriyoruz. Mazot ve gübre desteklemeleri en geç bir hafta içerisinde çiftçilerimizin hesabına aktarılacaktır. Normalde bu destekleme mart ayı sonunda yapılacaktı. Sayın Bakanımız Ahmet e. Fakıbaba’nın yoğun çalışması, yine il müdürümüzün ve personelinin özverili çalışması ile destekleme ödemeleri bir ay erkene alındı. Emeği geçen tüm kesimlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

6 İlin Ziraat Odaları Başkanları Enerji Sorununu Bakan Fakıbaba İle Görüşecek

Bölge çiftçilerinin sorunları ile yakından ilgilenmeye devam ettiklerini açıklayan Başkan Eyyüpoğlu, çiftinin enerji dağıtım şirketi DEAŞ ile sorunların bir türlü bitmediğini sorunların çözümü için de 6 ilin Ziraat Odaları Başkanları ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Ahmet E. Fakıbaba ile görüşecekleri söyledi. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.