banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Çiçeklere sertifika verildi

İlçe Emniyet müdürlüğü lokalinde düzenlenen sertifika törenine İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, ilçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mahmut Turğut, Emniyet Müdürü yardımcıları, Kursiyerler ve davetliler katıldı.

 

Sertifika töreninde konuşan ilçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan,” Sodes projesi kapsamında yapılan projenin toplumumuzda dezavantajlı toplum kesimlerinin dezavantajlarını gidermeye dönük bir proje olduğunu belirterek, gençlerimizin ve çocuklarımızın Devlet eliyle desteklenerek topluma entegre etmeye ve hayata hazırlamaya dönük projeler olduğunu söyledi.

 

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Kotan, bu tür projelerde her zaman ve her konuda gençlerin ve çocukların yanında olduğunu belirterek, desteklerini esirgemeyeceklerini kaydetti.

 

Yapılan konuşmaların ardından Kursiyerlere İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Selami Ermiş ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mahmut Turgut Tarafından sertifikaları ve hediyeleri verildi.

Kursiyerlerden Serhat Taş,” kursta elektrik ve elektronik servisi dışında ayrı davranışlar ve  hoş görüleri öğrendiklerini belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Sertifika töreninden sonra Kursiyerlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber: Mustafa Çapanak / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.