banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Ceylanpınar’ın 37 STK’sından TİGEM teşekkürü

37 STK temsilcisinin ortak basın toplantısında şunları ifade ettiler; “Bilindiği üzere Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğüne alınacak olan 135 işçiden 105 Beden işçisi için Tarım Lise Mezunu şartı getirilmişti. Bu durum ilçemizdeki  işsiz gençlerin müracaat etmelerine engel olmaktaydı. Haksız rekabetin ortadan kaldırılması için  ilçe halkının rahatsızlığını dile getirmek üzere Sivil Toplum Örgütleri’nin girişimleriyle Tarım Lisesi Mezunu şartını  müracaat şartları arasından kaldırılmıştır. Bu süreçte bize desteklerinden dolayı  Ceylanpınar halkına  Çalışma ve Sosyal Güvenlik  Bakanımız  Sayın Faruk Çelik’e Gıda  Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehmet Mehdi Eker’e Tigem Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Halis Bilden’e  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Av. Yusuf Eğilmez ve  AK Parti İlçe Başkanı Sayın  A.Gani Alkış’a  Gösterdikleri  hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunmaktayız.

 

Ancak  Tigem’e alınacak işçilerin  Ceylanpınar’daki  işsiz gençlerden işe yerleştirmelerinin yapılması konusundaki  istek ve temennilerimiz ile beraber sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini  ve  bu isteğimizin dikkate alınması  istiyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.