banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Ceylanpınar Belediyesi'nden Kasaplara yıldızlı bayrak

Ceylanpınar Belediyesi, esnafın temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürüttüğü Beyaz Bayrak projesi çerçevesinde fırıncılardan sonra, ilçedeki kasaplarda yapılan denetimlerde yıldızlı bayrak almaya hak kazanan esnafa Yıldızlı Beyaz Bayrak ve takdir-teşekkür belgeleri dağıttı.

Ceylanpınar belediyesi veteriner hekimi, çevre mühendisi ve zabıta ekiplerince yapılan kontroller sonunda belirlenen kriterlere göre yapılan puanlamayla 3, 2 ve 1 yıldız almaya hak kazanan kasap esnafıyla Belediye Encümen toplantı salonunda toplantı düzenlendi. Mahalle muhtarları, Esnaf ve Sanatkarlar dernek başkanının da hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, halk sağlığı konusunda önemli bir aşama olan temizlik ve hijyen konusunda duyarlılık gösteren esnafa teşekkür etti. Esnaflar ve ilçenin genel sorunlarının konuşulduğu toplantının sonunda kasap esnafının takdir ve teşekkür belgeleri mahalle muhtarları tarafından dağıtıldı. Burada topluca hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından, Belediye Başkanı İsmail Arslan, Beyaz Bayrak almaya hak kazanan kasapları tek tek dolaşıp, yerinde yapılan kontrollerden sonra bayrakları işyerleri sahiplerine dağıttı.

BEYAZ BAYRAK ALMAYA HAK KAZANAN KASAPLAR İSE ŞÖYLE

3 YILDIZLI BEYAZ BAYRAK ALANLAR :

1- Keskin Kasap – Ali Çeçen
2- Bizim Kasap – M.Salih Albayrak
3- Yıldırım Kasap – Mustafa Yıldırım
4- Fırat Et – Mehmet Arslan
5- Sincar Kasap – Mehmet Sincar
6- Karadeniz Balıkçısı – Reşat Albayrak
7- Demirdaş Kasap – Hıdır Demirtaş

2 YILDIZLI BAYRAK ALANLAR :

1- Beyza Balıkçılık – Mehmet Altanay
2- Pınar Kasap – İlyas Demirdaş
3- Huzur Kasap – Halil Kıymık

1 YILDIZLI BAYRAK ALANLAR :

1- Akgeyik Et Şarküteri – Yasin Akgeyik
2- Güven Kasap – M.Emin Tutuman
3- Ceylan Kasap – Menderes Demirdaş

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.