banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

ÇELİK'TEN GREVDEKİ İŞÇİLERE ÇAĞRI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik, Darphane'deki grev konusunda ilgili sendikayla yeni bir görüşmenin söz konusu olmadığını belirterek, işçilerin daha fazla mağdur olmaması için grevin bir an önce sona erdirilmesini tavsiye etti.

Çelik, yazılı açıklamasında, Darphane'de bir süredir devam eden grevin siyasi bir yapıya dönüştüğünü belirtti.

Greve katılan işçilerin, "Bakan ve Bakanlık yetkileriyle halen görüşmeler devam ediyor" şeklinde yanlış bilgilerle yanıltıldıklarını ifade eden Bakan Çelik, "Tamamen siyasi amaçlı olan bu grevle işçilerimiz uzun süredir mağdur edilmektedir. İlgili sendikayla herhangi bir görüşme yoktur. Bunun dışında herhangi bir görüşme ve teklif olmayacağından, işçilerimizin daha fazla mağdur olmaması için grevin bir an önce sona erdirilmesi gerektiğini tavsiye ederim" değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.