banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Çarşı ve Pazarda Bayram Bereketi

Şanlıurfa’da kurban bayramı alışverişi telaşına düşen vatandaş çarşı ve pazarları hareketlendirdi.

Esnafın, Ramazan Bayramı'nın ardından durağanlaşan işleri, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte yeniden hareketlendi.

Özellikle orta ve alt gelirli vatandaşların alışveriş yapmak için tercih ettiği demokrasi caddesi, Yıldız Meydanı, Haşimiye ve Ucuzluk Pazarı ile Balıklıgöl bölgesinde yaşanan yoğunluk, esnafın keyfini yerine getirdi.

Esnaflar, eskiye göre işler kötü. Artık yılın tüm zamanlarında değil bayramlara yakın zamanlarda iş yapabiliyoruz. Diğer zamanlarda ise çoğu zaman işyerlerimizi siftahsız kapatıyoruz. Artık esnaf bayramlar sayesinde ayakta durabiliyor" dedi.

Demokrasi caddesindeki esnaflar bayramın yaklaşmasıyla birlikte yoğunluk yaşadıklarını bu yoğunluğun sürekli yaşanmasını istiyoruz dedi

Sadece bayrama yakın zamanlarda var diyen esnaflar kentte yoksulluğun fazla olması ve yurttaşın gelir seviyesinin düşük olması bizlerin de işlerine yansıyor dedi

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.