banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Çalışma Bakanlığına personel alınıyor

Bakanlar Kurulu, 480 iç denetçi kadrosunun kamu idarelerine tahsis edilmesine karar verdi.  Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

 

Kararla, genel bütçe kapsamındaki kamu idarelerine tahsis edilen kadro sayısı 225, özel bütçeli idarelerden Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ve üniversitelere tahsis edilen kadro sayısı 178, özel bütçeli diğer idarelere tahsis edilen kadro sayısı 72, sosyal güvenlik kurumlarına tahsis edilen kadro sayısı ise 5 oldu.

Adaylar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının "www.csgb.gov.tr"adresinden veya AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı "www.ikg.gov.tr"adresinden indirecekleri iş talep formuyla 31 Mayıs'a kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına elden ya da postayla başvuracak.

 

Yazılı sınav, 16 Haziran'da yapılacak. Bu sınavda başarılı olanlar daha sonra sözlü sınava alınacak. Samanyolu Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.