banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çalışan emeklilerin faizi silinsin talebi

Altun; “Çeşitli kurumlardan emekli olduğu halde çalışmak zorunda olan esnafların maaşlarından Sosyal güvenlik destek primi adı ile yapılması gereken kesinti zamanında ilgili kurumca yapılmadığından dolayı şimdi esnaflara 6-7-8-9 hatta 12000 TL prim borcu çıkanlar var. Binlerce esnaf bu durumdan mağdur olmuştur. Faizlerin silinmesi, anaparanın taksitlere bağlanması için ilgili bakanlığa faks çektik. kamuoyunu bilgilendirmek adına sizlere arz ederiz” dedi.

 

İşte o dilekçe;

 

SAYIN FARUK ÇELİK- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAKANI DİKKATİNE..

ANKARA

-------------

 

TARİH:04-02-2013

SAY    :2013/002

 

Sayın Bakanımız..

Çeşitli kurumlardan emekli olduğu halde emekli maaşı ile geçinemediği için iş yeri çalıştırdığından dolayı maaşından kesilmesi gereken Sosyal Güvenlik Destek primleri kesilmediği için pek çok esnaflarımıza geçmiş yıllara yönelik olarak 6-7-8-9 hatta 12 bin TL borç çıkan esnaflarımız var.

Bu esnaflarımıza ilk zamanında ilgili kurum tarafından Yazılı herhangi bir uyarı gitmiş olsaydı bu durumu oluşmazdı. Şimdi bu esnaflarımız zor durumdalar ve parayı ödeyecek imkanları da yok. Bu sebeple;

Faizin silinerek ana parayı taksit imkanı ile ödemek istemekteler.

Bu konuda yardımlarınızı saygılarımızla arz ederiz.

 

Mehmet ALTUN

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Tel:  0414,314 58 09                 Fax: 314 57 66 —0532,462 38 76     mehmetaltun1963@hotmail.com

TC:265 585 337 60

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.