banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bu Kez İş Ciddileşti

Eski Sanayi Bölgesinde yaklaşık 80 parsel üzerinde bulunan iş yerlerinden 7’sinin yıkımı tamamlanırken, mülk sahipleriyle uzlaşmalar sağlanarak, yıkımlarla bölgede çalışmalar başlatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde 1. Etap 1. Bölüm çalışmalarını tamamlayarak, 1. Etap 2. Bölümün yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

40 bin metrekarelik alana sahip olan Eski Sanayi Bölgesindeki Esnaf ve mülk sahiplerinin duyarlı yaklaşımları neticesinde; uzlaşmaların ve kamulaştırma iş ve işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanarak, daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda planlı çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, yeni kentleşme vizyonu çalışmaları çerçevesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyor. Öte yandan Kentsel Dönüşüm kapsamında 306 Milyon TL’ye mal olması planlanan 1. Etap’la Şanlıurfa’da örnek bir yapılaşma oluşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.