banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Bu Haber Okumadan Altın Almayın

Samanyolu Haber'e konuşan Piyasa Uzmanı Haluk Mutlu , Altın Fiyatları yla ilgili öngörülerini paylaştı.

2 günden beri altın fiyatlarında 1420 dolarların görüldüğünü belirten Mutlu; fiyatlardaki tepkinin iki önemli sebebinin olduğunu ilk sebebin, fiyatların aşırı düşmesi ve beklenenin üzerinde talep gelmesiyle ilişkili olduğunu belirterek, 2. sebebin ise; Japonya'nın G20 toplantısında parasal gevşemeyle ilgili aldığı kararların onaylanmasının piyasalara moral vermesine bağladı.



Altın fiyatlarından iniş çıkışların yaşanmaya devam edeceğini öngören Mutlu vatandaşlara çok önemli tavsiyelerde bulundu.  Mutlu şöyle konuştu: "Aşırı hareketler bir stabil döneme girecek. O stabil döneme kadar insanların beklemesi lazım. Şu an çeyrek altın almanın insanlara pek faydası yok, gram altın almak çok daha mantıklı bu işçilik olayından dolayı. Ama bugün darphaneden mal gelecek ve işçilikte aşağı yönde bir hareket olacak. Bu da fiyatların oturmasına sebep olacak. Bence mantıklı olan elinde altın tutanların tutmaya devam etmesi. Almak isteyenlerinse alacakları miktarı bölerek alması. Mesela 100 birim mal alacaklarsa 30 birimini şimdi alsınlar 30 birimini daha sonra alsınlar. Bu şekilde almaları daha mantıklı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.