banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Bozova Kaymakamlığı Urfa fıstığını tanıtacak!

Amaçlarının Şanlıurf'da üretilen ve "Antep Fıstığı" olarak isimlendirilen algıyı kırmak olduğunu söyleyen  Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı; "Büyük bölümü Şanlıurfa'da üretilmesine rağmen, fıstığın daha çok Gaziantep'te işlenmesi ve piyasaya sunulması nedeniyle kamuoyunda daha çok Antep Fıstığı olarak bilinmektedir. Kaymakamlığımız gerek bu algıyı yıkıp Urfa Fıstığı markasını tanıtmak için gerekse de Bozova ilçemizin tarihi ve turistik tanıtımını yapmak için ambalaj çalışması yaptı. Bu ambalajlar Türkiye çapında yapılan ziyaretlerde çeşitli kamu kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve kaymakamlığımıza ziyarete gelen misafirlerimize hediye edilerek Bozova ve Urfa Fıstığı'nın tanıtımı yapılmak amacıyla hazırlanmıştır. Ambalajların hazırlanmasında Bozova Ziraat Odası'ndan sponsorluk desteği alınmıştır." dedi.

Öte yandan edinilen bilgiye göre ambalajlar kaymakamlığın Türkiye çapında yaptığı ziyaretlerde çeşitli kamu kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve kaymakamlığı ziyarete gelen misafirlere hediye ediliyor.

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.