banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Borajet hem konforlu hem ucuz

Daha önce rekabet olmadığı için yüksek fiyatlarla yolculuk yapan Şanlıurfalılar borajet sayesinde artık daha ucuza uçacak..

Gap Turizm Türk Hava Yolları satış acentesi sahibi Vedat Yurum yaptığı açıklamada, daha önce rekabet ortamı olmadığı için, vatandaşlarımız Şanlıurfa’dan Türkiye’nin birçok şehrine yüksek fiyatlarla uçtuğunu, borajet sayesinde hem daha ucuza uçacaklarını, hem de daha konforlu ve rahat bir uçuş yapacaklarını söyledi.

4 Ekimde uçuşlarına başlayan bora jet sayesinde Şanlıurfalılar hem 67 kişilik konforlu ve rahat uçaklarla uçacaklarını, aynı zamanda Türkiye’nin birçok iline 49 liraya uçma fırsatını yakalayacakların söyledi.

Vedat Yurum yaptığı açıklamada borujetin fırsatlarından yararlanabilmek için destek vermemiz gerektiğini, bu konfor ve rahatlıktan yararlanmamız gerektiğini ve devamlılığı için desteğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.