banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bir yıldır faaliyete geçen sanayi sitesinde sorunlar bitmiyor

2008 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz yıl tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen Genç Küçük Sanayi Sitesi’nde kanalizasyon sorunun baş göstermesi, sanayi esnafını mağdur ediyor.

Küçük sanayi sitesinde altyapı sorunu nedeniyle dışa vuran kanalizasyon suyu, nedeniyle sanayi sitesinde durulamadığını belirten sanayi esnafı, sorunlarının giderilmesini istedi.

Üzerinden henüz bir yıl geçmemesine rağmen sorunların baş gösterdiği Genç küçük sanayi sitesi esnafı, çektikleri çilenin artık dayanılmaz bir hal aldığını ifade etti.

Özellikle kanalizasyon sorunu ile başlarının dertte olduğunu ifade eden sanayi esnafından Muharrem Mamuk, kendi paraları ile rezil olduklarını söyledi. Mamuk, sanayi sitesi başkanına tepki göstererek mülki ve idari amirlerine sorunla ilgilenmeleri çağrısında bulundu.

Sanayi yönetimden yana dert yanan Mamuk, "Büyük umutlar ile geldiğimiz sanayi sitesinde sorunlar ile boğuşmaktan bıktık. Adamlar sanayi sitesi yapmış ama en önemli sorun olan kanalizasyonu halletmemişler. 2 aydır bu sorunu yaşıyoruz. Dükkânlarımızı kanalizasyon sorunundan dolayı açamıyoruz. Genç Belediyesi de çarşı merkezlerindeki işyerlerinin buraya geçmesi için baskı yapıyor. Sanayi başkanını defalarca aramamıza rağmen telefonlarımıza çıkmıyor. Bizler de adeta ortada kaldık, açıkçası ne yapacağımızı bilmiyoruz. Büyüklerimizin bu konuda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz.” dedi.  (Nihat Kanat - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.