banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bir Araya Gelen İşletmelere KOSGEB'den destek
İnşaat Komitesi’nin onur konuğu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi başkanlığı (KOSGEB) Şanlıurfa Hizmet Merkezi Müdürü Sayın İdris Erkeksoy idi.

Dernek binasında gerçekleşen programa yoğun bir katılım oldu. KOSGEB desteklerini anlatan Erkeksoy “KOBİ destek programı çerçevesinde işletmelerin; üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve bunlarla ilişkili alanlarda sunacakları projelerin üst limitin (150.000 tl) %60’ını destekliyoruz. Ayrıca KOBİ’ ler arasında ortaklık ve işbirliği kültürünün gelişmesi için en az 5 işletmenin bir araya gelerek “İŞBİRLİĞİ GÜÇBİRLİĞİ” destek programında hammaddeyi ucuza alabilmek için ortak tedarik, üretimin verimliliğini ve kalitesini arttırmak için ortak imalat gibi konularda birliktelik sağlanarak sunulan imkanlardan faydalanılabilir” dedi.
Karşılıklı soru ve cevaplarla devam eden toplantıda genel destekler hakkında bilgi veren Erkeksoy “KOBİ’lerin rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek amacıyla genel işletme geliştirme faaliyetlerinin teşvik edilmesi adına firmalara yurt içi fuar desteği, yurt dışı gezi desteği, tanıtım, danışmanlık, eğitim desteği gibi desteklerimiz var. Firmalarımızı müdürlüğümüze bekliyoruz. Arkadaşlarımız her konuda hizmete hazırlar.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.