banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

BİM, GSM sektörüne de el attı
Tarifeyi seçenler, konuştuğu kadar ödeyecek. BİMcell, konuşmanın yanı sıra SMS ve internetpaketleri de sunacak. Şirket, bu tarifelerde de temel mantık avantajlı fiyat ve yalınlık vaat ediyor. BİM İcra Kurulu Üyesi ve CFO'su Haluk Dortluoğlu, GSM sektöründe, kolay anlaşılır vefiyat avantajlı bir anlayışla hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 

BİMcell'in sade, karmaşık paketler içermeyen veavantajlı hizmetler sunduğunu aktaran Dortluoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, "BİM kalite anlayışından ödün vermeden etkin maliyet yönetimi politikasıyla ve müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerini sürdürüyor. "Mobil iletişimin BİM'cesi" sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

BİMcell içerisinde tek bir standart tarife bulunuyor. 6 saniye görüşme 1 kuruş şeklinde yapılandırılan hizmette aylık 100 SMS 4TL, 100MB internet 8TL, 500MB internet 9TL, 1GB internet 14.5TL olarak veriliyor. Tüketiciler BİM mağazasına kimlik ve kimlik fotokopisi ile başvurarak 551 ile başlayan hattını alabilecek. Hat tesis ücreti 49TL iken 3 ayda bir 5TL ödeme hattın dış aramalara kapatılmaması için yeterli. 5, 10, 20, 30TL'lik paketler BİM mağazalarından nakit, kredi kartı veya bimcell.com.tr üzerinden satın alınabilecek
Zaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.