banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BELSAN'ın yeni yönetimi açıklandı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı BELSAN AŞ.Nin yeni yönetimi yapılan olagan kongrenin ardından belirlendi. BELSAN Merkez binada gerçekleşen olagan kongreye BELSAN'a üye ilçe Belediyeleri ile Büyükşehir Belediyenin temsilcileri katıldıları.Büyükşehir  Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in Divan Başkanlığında gerçekleşen kongre sonucunda Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu BELSAN Genel Müdürü olurken, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Ahmet Kaytan, Mustafa Tepe ve Av.Nihat Kılıç, ile Ayşenur Nacar yönetim kurulu üyeliğine seçildiler.

Yıllık ortalama 50-55 milyon Tl ciroya sahip olan BELSAN' A.Ş'nin yeni yönetimine ise Belediye Meclisinin son toplantısında  çok değerli bazı GayriMenkullerde verildi. Bozova ilçesinin en büyük Parkı ve mesire alanı olan Çatak, ile Halfeti ilçesinin tüm sosyal tesisleri ile Cumhuriyet Parkı ,Turgut Özal Parkı ve Yenice Park alanı BELSAN tarafından işletilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.